Модна къща
Елена Христова

ЕЛЕНА ХРИСТОВА

Модна къща „Елена Христова“ носи името на своята дизайнерка и предлага бутикови облекла с фолклорни мотиви. Индивидуални и автентични модели, с които да впечатлите и покорите върхове!
Облечени по този начин ще оставите траен спомен в съзнанието и въображението на всеки, докоснал се до Вас! Определено ще се откроите! Безспорен е и факта за чувствата, които нашите етно дрехи ще предизвикат и във Вас самите, а именно: гордост, сила, свобода, елегантност, уникалност и неповторимост! Доверете се на различния стил и дизайн, вдъхновен от народното творчество! Бъдете смели и запомнящи се личности! Носете България не само в сърцето си.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ
Модна къща „Елена Христова“ предлага на всички свои клиенти висок и класен стандарт на качеството, ангажираност с индивидуални поръчки и проекти.  Нашите продукти са изработени с много любов, по етичен и отговорен начин, с особено и прецизно внимание към детайлите. Всички наши облекла са украсени с ръчно правени автентични бродерии, символизиращи стилизирани елементи и орнаменти от българската народна носия, и съчетани с елегантност, изтънченост и майсторство.

DRESS-SHOW
Марката „DRESS-SHOW“ е част от Модна къща „Елена Христова“ и предлага цялостна организация на модни шоута, събития и спектакли. Изготвя индивидуални модни сценарии  и декорации за всеки клип, реклама, повод или мероприятие (не само с фолклорна тема). Занимава се с изработката  на дизайнерски артистични облекла за сцена по Ваш размер и желание! Бъдете винаги с ненадминат стайлинг!