Дамска рокля-риза "Зелено детство"

480.00 лв.

Дамска рокля-риза с копчета от два цвята и интересни ръкави.
Всяка част е с ръчно изработена автентична бродерия, вдъхновена от българския фолклор.
Предлага се с атрактивна диадема с цветя за косата.
На снимката модела е с размер S.
Всеки бутиков модел може да бъде изработен по Ваш размер и с различен цвят!
Всички бродерии върху облеклата се правят на ръка с индивидуален дизайн!

Изчистване
Безплатна доставка за цяла България ! Опция за доставка до целия свят!
Параметър Размер S
1 Гръдна обиколка см 85-90 см
2 Талия см 65-70 см
3 Ханш см 90-100 см
Вие може да заявите своята поръчка тук или като се свържете с нас на телефон 0893 28 55 55 или да ни изпратите e-mail: office@dress-show.com. Нашите продукти са бутикови и се изработват по размер на клиента след предварително уточняване и заплащане! Ние разполагаме с налични само S размери от всички модели. Всички поръчки за стандартен S размер се обработват и изпълняват в рамките на 10 работни дни след предплащане на продукта. Всички поръчки за други индивидуални размери са със срок за изработка 20 работни дни след предплащане на продукта. За всички наши продукти доставката е БЕЗПЛАТНА, с опция за тест и преглед!
Всеки модел може да бъде изработен по и Ваш индивидуален  размер и желание! Също така може да проектираме НОВ продукт специално за Вашия конкретен  повод или събитие! Вие може да заменяте цветове или различни елементи от посочените модели – да бъдете сами дизайнер на собствените си етно тоалети! Срок за изработка – 20  работни дни с предварително заплащане на поръчката! За повече информация отново се свържете с нас.
Доставки за цяла България са БЕЗПЛАТНИ и ги извършваме с куриерска фирма Еконт. При получаване на поръчания продукт всеки клиент има опция за преглед. Когато поръчката е за стандартен наш S размер, то Вие може да заявите своя отказ от продукта още при самия куриер след като направите преглед и тест. МОДНА КЪЩА ЕЛЕНА ХРИСТОВА извършва доставки до цял свят по куриер или алтернативни варианти посочени на Вас. Всички разходи за доставки извън България са за сметка на клиента. 
Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на МОДНА КЪЩА ЕЛЕНА ХРИСТОВА . В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, МОДНА КЪЩА ЕЛЕНА ХРИСТОВА не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти или телефон при подаване на заявката МОДНА КЪЩА ЕЛЕНА ХРИСТОВА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката. За екипа на МОДНА КЪЩА ЕЛЕНА ХРИСТОВА е най-важно и правим всичко възможно да получите своите бутикови тоалети удобно, бързо и коректно.
Как да върнете наш продукт? Уважаеми клиенти, при направена поръчка от нашият сайта то Вие предплащате пълната стойност на всеки закупен продукт. Всеки един наш продукт се изпраща до Вас по куриер с опция тест и преглед. Когато поръчката е за стандартен наш S размер, то Вие може да заявите своя отказ от поръчката още при самия куриер. То в този случай ние ще Ви възстановим сумата, която сте заплатили, по банков път до 3 работни дни след получаване на пратката в същия добър търговски вид. Необходими условия за връщане: Елементите трябва да бъдат нови, чисти и в оригиналната опаковка с етикета, прикрепен към дрехата. Непълни предмети, повредени, използвани или замърсени, не могат да бъдат върнати. Връщанията, които не отговарят на тези условия, могат да бъдат отхвърлени от нашия екип. Как да замените наш продукт? Всички наши бутикови продукти, които са изработени по Ваш индивидуален дизайн и размер, не могат да бъдат заменяни,  а само коригирани. Всички те са изработени с предварително уточняване и обсъждане , както и цялостно предплащане. След получаване на закупения продукт, изработен по Ваш индивидуален дизайн, то Вие имате 3 РАБОТНИ дни от датата на получаване на Вашата поръчка, за да заявите корекция на дадения модел. За корекции, които са в следствие на подадени грешни размери от страна на клиента, то всички транспортни разходи в двете посоки са за негова сметка. Необходими условия за корекция: 1. Да се свържете с нас на телефон 0893285555. 2. Да ни изпратите имейл с кратко описание на необходимите корекции. След като го направите в рамките на 2 работни дни ще Ви отговорим! За повече въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас! Ние от МОДНА КЪЩА ЕЛЕНА ХРИСТОВА  държим на коректно отношение с нашите клиенти!